PIENTEN ELÄMYSTEN MONET MUODOT

Lapsuuteen mahtuu paljon iloisia hetkiä, joita me haluamme jakaa yhdessä lasten kanssa.

Varhaiskasvatuspäivä on yhteinen seikkailu, jossa opetellaan kasvamaan yhteisön tasavertaiseksi jäseneksi, huomioimaan muita ja jakamaan omia tunnelmia toisillemme.


Lasten tekemiä taideteoksia

Elämyksiä arjessamme ovat:

- Yhteiset taidetuokiot, joissa voidaan myös musiikkimaalata, laulupiirtää ja vaikka pohtia mitä kaikkea hauskaa kertakäyttölautasesta saa askarreltua

- Satuhieronta ja rentoutustuokiot opettavat rauhoittumista ja kunnioittavaa kaverin kohtelua

- Musiikki on osa jokaista varhaiskasvatuspäivää viikottaisen muskarin lisäksi. Lapset syövät usein aamiaisen lastenlauluja tai rentoutusmusiikkia kuunnellen ja unilassa lepoaikana kuunnellaan luonnonäänimusiikkia. Meillä on tapana laulaa ja loruilla lasten kanssa päivittäin.

- Lasten oma Joulusauna ja kevätsauna jäänevät perinteeksi Leimuun

LEIMUN PIDETTY VIERAS

Ryhmäpäiväkoti Leimussa vierailee säännöllisesti myös koira nimeltään Cella. Lapset ovat ottaneet koiran iloisena mukaan leikkejänsä seuraamaan ja haluavat paijata.

Vuorovaikutustilanteet lasten ja pienen koiran välillä järjestetään aina niin että ne ovat turvallisia ja mukavia hetkiä niin koiralle kuin lapsellekin. Cella on rauhallinen ja kiltti koira, joka on pennusta asti tottunut ryhmäpäiväkodin lapsiin.