Tietoa meistä

Ryhmäpäiväkoti Leimu tarjoaa yksityistä varhaiskasvatusta Janakkalan, Lopen ja Hämeenlinnan alueilla asuville lapsiperheille. Toimintamme perustuu Janakkalan ja Leimun varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Valmistamme lapsille terveellisen ja tuoreen kotiruuan paikanpäällä.

HUOLENPIDON KÄSIÄ

Ryhmäpäiväkodissa toimii kokenut ja työhönsä sitoutunut varhaiskasvattajatiimi, jossa toimii varhaiskasvatuksen opettaja ja perhepäivähoitaja. Leimun tiimillä on vuosien yhteinen varhaiskasvatuskokemus. Lähes sata vuotta vanhojen metsäkuusien juurella, olemme viihtyneet pienten kullanmurujen kanssa kuin kotonamme. Lorun sanoin: "Kuusen alla meillä on, metsämaja verraton!" :)

MYÖNTEISESSÄ ILMAPIIRISSÄ, LUONNON HELMASSA


Päivämme koostuu leikin riemusta, hyvistä ystävyyssuhteista, elämyksistä sekä liikunnallisista luontokokemuksista. Positiivinen pedagogiikka ja myönteinen tunneilmapiiri on toimintamme perusta. Positiivinen ja kannustava ohjausote lisää arjen myönteisiä kokemuksia, auttaa huomaamaan onnistumisia ja vahvistaa lapsen hyvinvointia. Myönteiset tunnekokemukset ovat lapsen voimavarana oppimisessa ja kaveritaitojen opettelussa.

Pienemmässä lapsiryhmässä pystymme huomioimaan jokaisen lapsen yksilönä. Kiire unohtuu. Pidämme tärkeänä ennakoivaa kasvatusta kiusaamisen ehkäisemiseksi.

Kannustamme lapsia leikkimään, osallistumaan ja oppimaan ja hyödynnämme aktiivisesti luontopainotteista liikuntaa, mutta mikä tärkeintä: touhutaan kotoisasti yhdessä!