Tietoa meistä

Ryhmäpäiväkoti Leimu tarjoaa yksityistä varhaiskasvatusta Janakkalan, Lopen ja Hämeenlinnan alueilla asuville lapsiperheille. Toimintamme perustuu Janakkalan ja Leimun varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Valmistamme lapsille terveellisen ja tuoreen kotiruuan paikanpäällä.

HUOLENPIDON KÄSIÄ

Ryhmäpäiväkodissa toimii kokeneet ja työhönsä sitoutuneet varhaiskasvattajat sekä varhaiskasvatuksen opettaja. Leimun tiimillä on vuosien ryhmiskokemus entisesaä ryhmäpäiväkoti Nuppulassa. Nupusta kukkaan -sanotaan. Niinpä uudet tuulet puhaltavat uusissa tiloissa, lähes sata vuotta vanhojen metsäkuusien juurella. Lorun sanoin: "Kuusen alla meillä on, metsämaja verraton!" :)

MYÖNTEISESSÄ ILMAPIIRISSÄ, LUONNON HELMASSA


Päivämme koostuu leikin riemusta, hyvistä ystävyyssuhteista, elämyksistä sekä liikunnallisista luontokokemuksista. Positiivinen pedagogiikka ja myönteinen tunneilmapiiri on toimintamme perusta. Positiivinen ja kannustava ohjausote lisää arjen myönteisiä kokemuksia, auttaa huomaamaan onnistumisia ja vahvistaa lapsen hyvinvointia. Myönteiset tunnekokemukset ovat lapsen voimavarana oppimisessa ja kaveritaitojen opettelussa.

Pienemmässä lapsiryhmässä pystymme huomioimaan jokaisen lapsen yksilönä. Kiire unohtuu. Pidämme tärkeänä ennakoivaa kasvatusta kiusaamisen ehkäisemiseksi.

Kannustamme lapsia tutkimaan, osallistumaan ja oppimaan yhteisleikkien ja liikunnan kautta, mutta mikä tärkeintä: touhutaan kotoisasti yhdessä!